понеделник, 22 март 2010 г.

Филми ревю 1

но след като нещата са в ход и трети акт започва, всичко е простено. Трилър аспекти плащам, както и някои от по-екстравагантни и брутално насилие поредици се бият в близкото минало.

Kudos са в ред, така и за Уитакър Шрайбер, всеки един от предоставяне на отлични изпълнения като на филма не-толкова-очевидно антагонисти. Уитакър е смешно, все още дивак, играе човек кой е страшно и малко от равновесие, но човек, ти се иска да са с приятели. Химическият между Уитакър и право е, че на добре режисирана филм приятел полицай. Шрайбер играе мазен продавач умело, както го като презрян и мил човек не може да помогне, но обичат да мразят.
филми
Освен убедителен любовна история между закона и Брага (което не е на стойност Първи в), и роди на филма на втори акт, Репо мъжете е много приятно научно-фантастичен трилър, които могат да имат полза от малко повече действия и по-малко moping наоколо. Филмът започва трудно и завършва с гръм и трясък, и се характеризира с хладен понятие, хладна символи, и само правото сума за хумор на равно доста добро време на кино. Мислете за това като Minority Report за по-възрастни тълпа, сред тълпата, че предпочита кръв на пуканки им вместо масло ...
Дженифър Анистън е пиърсинг сини очи. Джерард Бътлър ясно е наред. А музиката към Баунти Хънтър? Първокласен. Джери Рийд croons "тя получи Goldmine" близо до отваряне на кредити; ще бъдете подскачащи в мястото си, ако сте фен на Чарли Даниелс стил на описателен дрънча. Но самият филм? Защо, това е разложен, просто разложен. Общо кошмар сценарий за самия филм. Вид на общо бедствие по този въпрос, всъщност.

Помещението е видно от плаката, заглавие, и ремаркето. Бътлър е ловец на глави. Анистън е бившата му съпруга. Тя прескача гаранция (и тя е само лице, обвинено в престъпление, тъй като оживен нещо се случи, тя не е убийца или Embezzler или нищо), и Бътлър е да я открие. Но чакайте! Там са по-големи сили на работното място. Тя има водеща роля по голяма история - тя е CrackerJack репортер - и тя просто трябва да Бътлър * * ДОВЕРИТЕЛЕН нея за няколко минути. Но как може той? Те скъсахме. Връзката им беше изпълнен с предизвикателства ярост! Най-добрата част за всяка романтична връзка комедия някога е как всичко е прозрачно. Тя не е като двойка не е добра за всеки друг. Те са, естествено. Ако само така те биха могли да го видя! И ние сме само имаш два часа, за да се види дали те могат да преодолеят своите ясно скалъпен отвращение от всеки друг!
филми
Но обратно на това, което казах с "гнил" ъгъл. Най-странните част за тази "комедия" е колко малко "комедия" ще се случи. Там няма никакви голям смях, а има и може би три пъти казвате "кв." или да предложат до леко непохватен. Няма да лъжа, аз се опитали да черен за няколко минути на филма, за да не се ползват. Като че ли авторите помислих, "Ех, това е една заплата. Впуснете се в един удар към частния региони или две и нека да го опаковате нещо нагоре." Може би комедия е трябвало да бъде цифрово добавя по-късно, в пост-продукция, или когато те издават Щедрост Ловец в 3-D? Човекът до мен заспал за добри части на филма. Не на звънене потвърждение, че аз може да видите потенциалните пазарни възможности, произтичащи:

The Bounty Hunter: Насладете се на топло сграда, концесии, и покрив над главата си!
филм
Дженифър Анистън е енигма. Тя е опитал да направи интересна работа (The Break-Up, The Good Girl), но за широката общественост явно е само иска да я видите в глупости. Това е игра на "Марко филма Поло", ние изкрещявам нашите "Марко!" молба и я чака да вика обратно "Поло!" под формата на най-новите формули романтична комедия. Но един от тези дни тя няма как да се отговори на гърба, тъй като тя ще бъде напълно под водата.

Хъбъл 3D: IMAX е достоен както на 3D и IMAX тагове, то е недостъпно за да гледаш на огромен екран. Филмът е документален филм за космическа мисия за поправка на телескопа Хъбъл. Има елемент на опасност, да, но това е повече за величието на космическото пространство. Аз филми също трябва да се спомене, че Леонардо ди Каприо разказва и животът е по-добре, когато имаш Лео Г. е глас ръководните ви заедно.

Документалният филм започва с един бърз преглед на това, което телескопа Хъбъл е допринесла за нашето разбиране на модерното пространство. Това не е преувеличение да се спомене, че Хъбъл е един от най-успешните научни открития на нашето време: защото от нея, сега астрономите имат поглед върху вселената преди това само в предположил. И снимките, О, изображенията. Те са представени, красиви и по-ярки, а те не могат да помогнат, но вдъхно филм филмите вяват страхопочитание. След като разбра, че Хъбъл е нещо, което струва спестяване, вие сте избута право на астронавт по програмата, в която филмът излага на обхвата на участващите опасност. Тогава е стартирането време! Окончателният 20 минути се изразходват в пространството, за мисията, с необходимата "плаващ в пространството и ми харесва това" кадри.

Основната ми проблем с Хъбъл 3D: IMAX е 45-минутна продължителност на работа. Как да живеем в един свят, където Щедрост Ловец е пляскане два часа, докато една от най-интересните научни набези на нашето време е произведение-съкратен в забвение? Те ясно изстрел reams на кадри с IMAX камери - защо не правят това поне два часа? Проектът чувства прекалено втурнаха като се има предвид важността на темата, пространство, крайната граница. Бих могъл да използват много повече. По дяволите, просто направете това четири часа и хвърли в междучасие. Когато говорим за произхода на вселената Мисля, че всички ние можем да отделите малко време.

Все пак, виж Хъбъл 3D: IMAX ако имате тази възможност. Вземете деца. Това е красив филм, и то по някакъв начин прави космос филмче изглежда достъпен и небесен. Вие със сигурност ще научите някои неща, и ще получат нова оценка за нашата космическа програма. Искам да кажа, има ли някаква причина да се "стреляй към звездите!" е популярна colloquialism, нали?
С помощта на лейтенант Джим Гордън и областния прокурор Харви Дент, Батман се подготвя да унищожи организираната престъпност в Готъм за добро. В триумвирата се оказва ефективно, но скоро те намерят себе си жертва на едно въстание наказателно ръководител известен като

Няма коментари:

Публикуване на коментар