понеделник, 22 март 2010 г.

Филми за теб

Жокера, който забележима Готъм в анархията и силите за The Dark Knight все по-близо до преминаване на тънката граница между герой и Виджиланте.
След повторно засилването на филма Батман франчайз от него като се върне в неговото начало преди три години, режисьор Кристофър Нолан отново ощипвам жанра Superhero филм и да го превръща филми в ухото си с тази занитване, брилянтно изпълнена продължение. Можете спокойно могат да казват това е "Кръстникът II на комикси филми книга, защото най-тъмния си сърце той наистина играе като престъпление филм, по-Поверително от Ел Ей от Iron Man. филми Обединяване на един триумвират за изкормване престъпност в Готъм Сити, Батман (Крисчън Бейл) екипи с лейтенант Джим Гордън (Гари Олдман) и кръстоносен поход DA Харви Дент (Аарон Екхарт), за да триумфира над злото. Но като истински анархист, The Joker (Heath Ledger) се отприщи от тълпата и е решена да пр филмче едизвика светите терор прилеп без видима причина, различна от собствената си наслада. Още от самото начало, Батман и неговите колеги осъзнават, че не се занимават с всяко рационално наказателни и трябва да използва цялата си изобретателност да го борба. Филмът изследва екстремни щети определената човек може да има върху цялото общество, способен да аналогия с реалния свят, където местните терористи могат да създадат поразия отвъд човешките убеждения. Нещата също така да получите сложно, когато любовен триъгълник развива между Батман алтер-его на Брус Уейн, Харви Дент (който наистина има тъмна страна) и Рейчъл Дос (Маги Джиленхол).

Действайки

Бейл отново е в роля, която му се вписва като ръкавица - идеалното Батман и благ Брус Уейн. Фенове могат филм също да се удобно, че Морган Фриймън, като учен Лукас, и Майкъл Кейн, като верен иконом Алфред, са двете обратно заедно с Олдман, чиято роля като лейтенант Гордън е значително подсилена за по-добро. Комплексът своя Екхарт като Дент е най-интересните от всички, тъй като неговото евентуално затруднение суми до най-характерните точка на филма: Има Тънка е границата между правосъдието и отмъщение. Джиленхол прави това, което тя може да се палецът на Рейчъл (роля играе първоначално от Кейти Холмс) - истинската любов на Брус Уейн, сега романтична връзка с Дент. Но като добри гласове, тъй като това е - и то не се получават много по-добре в жанра - The Dark Knight's Леджър е филм, за монтаж финал за всички твърде кратко, но значително впечатляваща кариера. Покойният актьор се бяха нагърбили с трудна задача за запълване на обувки, Джак Никълсън, но си прави Жокер един от най-запомнящите се на всички предишни лошите Батман (който включва и Jack's). Това е безстрашен изпълнение, Хаплив жив и ирония - клоун на крек, така да се каже. Този злодей филм, който дори може да изплаши Ханибал Лектър. Леджър посмъртно изпълнение може да бъде водена към горчиво-сладките момент на някои подкрепа на номинация за Оскар, ако не самата награда.

Посока филми

Може би това е фактът, че Кристофър Нолан ли краката си wet режисура малки камъни като Memento, че The Dark Knight чувства толкова интимни в своята тема - макар и самия филм се играе на такъв голям мащаб. Нолан е създаден на тъмно, страховито Готъм Сити, където цари анархия, правосъдието е объркана и престъпниците и престъпността бойци са привидно взаимозаме филми няеми в пъти. Нолан смел ход е да снима шест основни екшън сцени в IMAX формат, като това продължение с обхват, който малко други филми са там. Той също така е jettisoned изморените прекалената употреба на CGI измама за добър старомоден каскади - включително грандиозно последователността, в която е обърната гигантски Голяма платформа, както и множество големи амбиции и преследва от Готъм в Хонг Конг. Налице е и добавяне на нов начин за транспортиране на Батман - на Batpod, силно бронирани двуколесно всички машина цел управление, което прави гледам Батмобил като Хонда. В крайна сметка обаче, Нолан, който участва в написването на сценария с брат Джонатан Нолан, е повече от ума си, отколкото просто приспособление и кино хаос. Истинската власт The Dark Knight идва в начина, по който тъмните рицари поставя огледало до обществото и да ни показва всички ние сме потенциално в навечерието на унищожение - ако не се свиква неуловим ще да го спре.
Като гледам през шестте страници на набързо написа нещо отбелязва взех, докато гледа ме, аз съм поразен от общата амбиция и кураж на филма. Масови теми са взети предвид тук: любов и загуба, би трябвало да играе ролята на родителите, брат подкрепа, новоизлюпен отношения в колежа, ролята на тъпи травми в изграждането на характера. Вярно, че е много емоционален тегло, както и ключ за удоволствие е да се купи в цялостната искреността на филма. С вземането на риска, и действително се за нещо, Запомни ме стават уязвими на тези, които ще камшик срещу възприема мелодрама в киното. Но ние трябва да поеме обратно по улиците на това, ние трябва писатели и режисьори, като се има шансове, ние трябва да се махна от боята-от-номера индустрия, което е станало модерното кино.

Какво е филм за всички? В основата си, взаимоотношенията, и популярният недоразумение около тях - това е, че всички те са "щастливо" в повечето изпълнени им състояние. Ние често си мислят за любовта и отношенията в "Dancing наоколо с радост" смисъл, но от другата страна на монетата, една страна това е само като вярна и реалистична, отношенията са изковани от две боли хора във взаимен болка. Ние се обръщаме към нашите близки за щастие, да, но ние също така обръщат към тях за помощ, за удобство, за общо чувство на гняв и несправедливостта по света. Не всички от любовта е щастие, и голяма част от нея е компромис и реална загуба на самоконтрол.

Разбира се, аз ти каза нищо за мен филм Запомни в този параграф, и аз отивам да се поддържа, че ще колкото е възможно. Знаейки, по-малко за този филм определено ще ви помогне да се радвате на повече.

Има не по-малко от четири огромни изпълнения във филма. Робърт Патинсън е отличен като мрачен и ранени Тейлър Хокинс. При най-лошия си г-н Патинсън е Джеймс Дийн карикатурата, но като филм той се развива по-удобно, и ние сме останали с човек реалистично можем да поддържам като кулминацията измита инча Тейт Елингтън хитове "All The Right отбелязва като на Тайлър чудат, но искрено съквартирант. Той не е лош човек, той не е добър човек, той е просто един нормален човек да се запознаем през цялото време в собствения си живот. Емили де Равин е добра като потенциален интерес за любов Патинсън. Тя смесва една мекота с обгорен света-умора да създаде непреодолими жена. И накрая, Руби Jerins е динамично, като малката сестра Патинсън's. Наистина огромно диалог помага всеки един от тези млади актьори, но те заслужават акции на лъв на кредита.

Аз имам две-малки оплаквания за филма, нито на който е сделка прекъсвач. Моят първи въпрос е близо до средата на филма, когато има една хитрост, която изглежда не на място за такова умело опитен филм. Вторият проблем е, че филмът, в отиват за портретен символи, вероятно се позовава на графика твърде филмите често близо до предния край на филма. Например, там е малко прекалено стилистични секс сцена. Но нищо от това е огромен проблем, само малка досада, пясък в обувките си.

Както вече сте вече бе споменато, темите са взети предвид тук са широки, така и сложни. Контрол бащите си, егоистични бащите си, емоционалното останки, който се намира в рамките на всяко семейство. Но съвременните любов се счита също така, че фантастичното и страшно първоначално свързване, за лечение на редки лакомство след като някой да намерите веднага завладяващ.

Запомни MeWhy виж Запомни ме? Защото знаеш, че когато гледате драма, вие знаете, когато сте закупили билет за романтична комедия, вие сте напълно наясно какво филм дата нощта. Филми са сегментирани, за да всеки демо, и никога няма да видите нищо изненадващо, дори дистанционно или предизвикателно. За пускане на пазара е вашата приятна одеало, ти успокоение в живота на самодоволство. Запомни ме не е някой от този шум. Филмът, като същевременно се запази чувството за драматичното, също е много добра позиция и огорчен се смее. Той си изтегля най-съкровени чувства, но също така те кара да размишлявам свой собствен живот и действия. Запомни ме е предизвикателство във всички правилни начини, отличен пример за смелостта режисьори, писатели, актьори и да въведат в арената.

Няма коментари:

Публикуване на коментар