сряда, 31 март 2010 г.

Ревю на филмите

Ако не може да каже от angsty си сарказъм, в анимационния приключение Как да тренирате дракона, хълцане е Джей Baruchel на Viking света. Той е гласът му и неговият юношеска неловкост. Gangly и умен, той е сред Nerd колосални-гърди, мускулест-biceped Жокеи войн, постоянно бърникането с изобретения никой не взема на сериозно. Баща му, Stoick (Джерард Бътлър - една Викинг с шотландски акцент?), Един едър екземпляр с петел-червена брада взривен от лицето си като фойерверки, е Viking шеф, а той е смутен от един син, който не е изрязани за номер едно нещо, което викингите грижи за повечето: убийството на дракони. (Или номер две, монтаж инча)

През нощта, докато у дома си на остров трепти Berk с зловещ огньове, дракони замах надолу, за да откраднат добитък. По време на едно такова нападение хълцане тестове му дракон-улов измишльотина и падения мистериозната Fury нощ. На следващия ден той намира на НДНТ като черно животно, обвързани в въжетата на своя капан. Той вдига нож да го довърша, но един поглед в страх зелена окото котешки и той не може. Той го освобождава, реши веднъж завинаги той не е дракон убиец. Жалко тогава, че баща му му се регистрирали за убиване дракон обучение с Гов (Крейг Фергюсън) и клас на наградата новаците, които включват черепа-диагонално, sashaying Astrid (Америка Ферера), Snotlout (Йона Хил), Tuffnut и Ruffnut (TJ Милър и Кристен Wiig) и Fishlegs (Christopher "McLovin" Mintz-Plasse). Гов на преподаване Методът се състои от тях хвърлят в гръмотевичния купол-esque гладиаторски пръстен и отключване на дракони. Дракони, че подобно на тези в книгата на филма се основава на (Как да тренирате Дракон от Кресида Коуел), идват в най-различни видове, оборудвани със също толкова разнообразна гама от ужасяващи таланти: пълничък колибри-крилати дракони, в цветовете на дъгата кама-fanged дракони, двуглав пожар начинаещи дракони (едно духало запалими зелен газ, другите кашлица искри) ... и това е само върхът на опашката на дракона населението. Има много повече във филма и Viking дракон ръководство.

Когато хълцане открива той е крилат (добре, осакатени) яростта нощ, той изгражда кожа крило. Змеят не могат да го контролират, така хълцане, която придава на една система и педал за управление - и Уо-хоо, хълцане Летяща! Оказа се, беззъби (име хълцане за него) е като пухкав домашен любимец котка, мъркане и bellying, когато почеса в неговото сладко място, търкаляне в тревата дракон изтичвам и pouncing след слънчева светлина отразено от един екран. Колкото по-хълцане вижда как дракони правят големи домашни, толкова повече той е в недоумение - особено когато си дракон отвъдното техники го спечели правото да убива змея публично.

Както книгата, филма е богат причудливите подробности от характера на имена към Viking покритие кули с огън в устата си. Това е също прелива с Ааа-предизвикат привлекателните костюми - като подут усмивка зъби ". В CGI предостави омаен комбинация от спираща дъха реализъм - вълните на една мъглива сребристо-сиво море, розово-златни облаци и синьото небе - и най-различни cartoonishness, плюс един прилив на дракони покачващите адреналина. Как да тренирате Дракон съдържа и дете-подходящи уроци за живота, като например "сами се", но за разлика от семейните филми като чудовища срещу чужденците и Шрек, това е с дефицит от остроумни, възрастни, насочени двойно entenders и поп култура една лайнери. И странно обрат краят на би могло да предостави на родителите (и режисьор) с много обяснява за вършене. Привлекателните костюми, cheekiness и CGI са на филма силни страни. И, разбира се, дракони ... Това е Хари Потър-среща-Аватар приключение, което трябва да наслада повечето деца и възрастни.
Добре играе, джакузи машина на времето, и играе филми. Ти нещо съвсем очаквано, по-добър начин, и успя да еволюира от "потенциално глупаво понятие" до "доста смешен филм." Тя не е сигурно нещо. С такъв сюжет Гореща вана машина на времето, всичко това би могло да отиде ужасно погрешно. Филмът може да се е позовал изцяло на 80-те вицове и риба-вън-на-вода настройки, но това не е така. Гореща вана Машина на времето има много повече общо със Последният ергенски запой, отколкото го прави филм Змии в самолета, друг "whaaa?" концепция.

Така че тогава, за това помещение филмът. Четири момчета (Джон Кюсак, Кларк Дюк, Крейг Робинсън и Роби Corddry) се събират за уикенда един човек в Кодиак долина. Кюсак е погълнат в себе си приятел, който е позволил си отношения с изтекъл срок, княз е негов племенник, Робинсън е приятел, който споделя мечтите си отиде за любов и Corddry е "на нарушителя." Аз не мисля, че трябва да обясни какво е символ прозвището "нарушители" е за всички, нали? В момчетата се спускат по ски курорт за уикенда на разврат. Само гореща вана е напълно на Фриц. Boooo!

И ние сме се! Ваната получава филма определена от Chevy Chase в пълен на "глупаво / Зловещо" режим. Тогава нещо машина на времето, и момче, това е нещо като филм трудно да не се развалят по време на запис за това. Тежък за това тройка се намира в средата на щуротии, но както споменах преди, на щуротии са построени върху техните личности, а не времето, транспорт. Гореща вана машина на времето е също опитен добре, 100 минути използва ефективно, и за химическия състав на водата е силна. Единствената ми почука на цялото усилие ще бъде липсата на масивна смее, че съвременната класика комедия изглежда да има. Това няма да останат на комедия на годината, но това е смешно и забавно е приятно достатъчно дестинация. Не бъдете алчни.

Аз също мисля, че филмът е перфектно изработена във връзка с очаквания. Никой няма да разходка в Гореща вана машина на времето да се отбележи, логиката недостатъци. Също така, никой няма да се шляе в Гореща вана машина на времето очакваме нещо наближава образование или просветление. Вие сте там за топла вода, като течността, снегът зайчета в експлоатация съоръжения. Вие сте там, за да видите човек да удари в лицето, за светлината запрашаване на телесни експулсиране комедия, за глупост и общо веселие. По изложените брой, джакузи Машина филмите на времето доставя. Това е шампанско лечение.
Има тенденция напоследък във филма, който включва създаване на абсурдни проблеми за главния герой. Публиката е очевидно би трябвало да са свързани с тези премеждия, сам представени проблеми са чисто глупаво разговор. Което означава, че не се свърже с някой от героите. Което значи, че са много зле. Това е светът на Клои.

Джулиан Мур е успешен акушер GYN. Тя е омъжена за Лиам Нийсън, те имат син и живеят в това, което се явява една къща проектирана от Франк Лойд Райт. Да, това е един идиличен живот, и едно ние бихме всички се стремят да имат. Но чакайте - Лиам Нийсън обича да флиртува с всичко, облечен с полата. И син се затвори майка Julianne от живота на почти постоянна основа. Изведнъж, животът на Мур не е толкова голяма, нали? Какво ще се случи след това?

Въведете Аманда Seyfried, ловко име Клои, като завладяващ жена на нощта. Тя може да съблазни нещо, което се филми движи, тя е с дълги коси ленен средство за унищожаване. Мур я среща случайно и цифри тя ще я наемат да спи с Нийсън, за да се докаже с окончателността дали той е CAD изневерява или не. Аз не съм сигурен дали това се случва в реалния живот или не, аз предполагам, бих искал да си го представя така, но независимо образува централната цел на разказа. Има Нийсън един измамник? Има живот Джулиан Мур идва освен по шевовете? Вашият ангажимент по темата ще бъде пряко пропорционално на ползването от Ваша страна на самия филм. За мен, а не толкова много.
филми
Единственото нещо, Хлое е става за това е нивото на таланта на актьорите въвеждат в таблицата. Seyfried се намерят както Клои; тя е правдоподобен като повредена младеж иска одобрение чрез незаконни средства. Джулиан Мур е също така твърди, както в нормален. Но диалога тези фини участници са оседла с - милост, това е чисто любителски сапунена опера. В един момент Мур дава реч за красота Нийсън, че се чувства изтеглен право от 1950 Пол политиката. Мур прави най-добрите си, но измислен и мелодраматични сцени са си гибел. Дори и най-бързият кон не може да работи с вода.
кино
Темите на Клои, семейно изолация и изневяра, са направени много по-добре, и по-близкото минало. Революционна Road смазва това, което тя трябва да бъде в един неосъществен отношения. Малката разглежда тясно разгражда на разделение и несигурност зад верността на партньора си. Но Хлое? Това до голяма степен не работи. Тя изглежда доста, участниците правят всичко възможно, и ние може да са намерили процъфтяващата звезда в Аманда Seyfried. Всичко останало, представени тук, не струва нищо повече от няколко навременна роли окото. И дори и бегло проучване на връзки ще ви кажа, подвижен окото е всичко за презрение.
филми
Микаел Blomkvist е "журналист с идеали ... един пазач," доклад пред микрофона-Натискът връстници като момичето с unfurls Дракон Татуировка на екрана. Той е един кръстоносец, подобни на шведския журналист зад трилогията на хилядолетието (от които момичето с дракона Татуировка е първият роман) от автора Stieg Ларсон. Експерт по десните екстремистки и нацистки организации, Ларсон сложи опит, за да използват добре в трилогията дебют, които го използват за производството на една мистерия добива от най-тъмните елементи на човечеството - садизъм, серийни убийства, сексуално насилие, расизъм - и осветен от търсене на истината. адаптиране директор Нилс Арден Oplev е вярна на книгата, както в духа и в детайли.

Тъй като днешния трилър започва Blomkvist (Майкъл Nygvist) е паднал герой осъден за клевета при подозрителни обстоятелства. Въведете Хенрик Vanger, богат индустриалец надяват да наемат Blomkvist за решаване на 40-годишната енигма. Преди години любимата му пра-племенница, Хариет, изчезна от семейството съм Vanger на остров Hedeby и е обитаван от духове Хенрик досега. На всеки рожден ден той получава една рамка цвете изпратен от отдалечен локали, и той е убеден, че изпращачът е убиец на Хариет - най-вероятно, смята той, един от неговите "дребнав, алчни" роднини. Може би си фанатик брат или, ако той не е мъртъв, Готфрид, алкохолни баща на Хариет. Но преди Хенрик прави Blomkvist една оферта не може да откаже, той наема 24-годишният компютърен хакер гений Lisbeth Salander (Noomi Rapace) до ПОО Blomkvist. Не само тя сключва той е чист, тя смята, че обвинението е клевета една настройка. Lisbeth продължава да сянката на компютъра Микаел става заинтригуван от неговия случай Vanger и имейли го представи тя е открита. От тогава на няколко странни екип и расте неочаквано се затвори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар