понеделник, 22 март 2010 г.

Гледай филми

Това е Викторианската епоха в Англия, и ние можем да заключим това е 1887 година въз основа на митология на героя. Холмс и Уотсън са споделяне на апартамент в Лондон. Шерлок е CrackerJack градински чай, могат да се открият повече от всеки друг смъртен използване поглед, звук, допир, мирис, и неговия изумителен интелект. Уотсън е вечно присъстващи помощник, той е по-социално състояние и ясно в речта и на дела. Мистерията на филма е пуснат веднага, няма начало кредити, докосване и като режисьор Гай Ричи е филм може да бъде усетен на филми разстояние от правото на бухалката. Ричи винаги е била най-добрите "борбата сцената" човек в бизнеса, и добавя той модерна "труден приятел" елемент на суетен характер Холмс. О, и Рейчъл МакАдамс! Тя е добре тук, и това е хубаво, за да видите тази част от нея. Тя е дяволски изобретателен, както и Ирен Адлер, романтичната интерес и потенциал падането на Шерлок.

Злодея? Марк Стронг като лорд Блекууд. Той е фокусник на скъпи трикове, и той е вън за кръвта след Шерлок и Уотсън фолио една от ранните му планове. Филмът плавно преминаване от комедия до квази-напрежение (ние не говорим Rear Window тук) и се движи бързо освен за около 45 минути инча Да, един недостатък мога да точка е, че като се започне най-бързо на филма чувства продълговата в средата. Това е едно и също явление се чувствате, когато започваш 70 мили в час в тежък трафик: Вие сте движи хубав клип, но не мога да кажа, защото филми сте били, че ще скорост за прекалено дълго.

Като цяло обаче, това е хубава победа за Гай Ричи и компания. Това е много забавно, но не и в свещен начин на "всичко това е много важно!" Avatar. Това е просто чисто забавление, нещо, което е било крайно липсва тази година. Бих сърце препоръчвам този на хората, които харесват филма умен, за да се търсят публика да се измъкне, за хора, които се ползват хапе диалог и динамична темпото. Има една сцена в началото на деня, когато SLO-п се смесват с глас-нагоре, по метод, който ще изглеждат евтини и измислен, ако не за чудовищен участват талант. С пускането ти вътре в главата на Холмс, филмът ви позволява да се свържете с характер рано и често. Това е трик на Шерлок Холмс, като големи изходни материали и вливане с нов живот. Вие трябва да седнете и се насладете на един филм, който ще ви отведе далеч, в друга епоха, а най-доброто филм използване на съвременни техники за престой от значение. Някои от тях ще отхвърли това като "пуканки филм" - но аз го считат за благословен избяга. Насладете се Дауни и взаимодействието предходното, действието, комедия, unfurls във всяка сцена. Защо не? Вие сте го заслужи. Вие сте оцелели още една година в кино! И така, какво ви спира? Купи си билет за филми. Нека доброто преобръщане пъти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар