сряда, 31 март 2010 г.

Най-новите ревюта на филми

А Готика, пробита, дребничка Pixie в черно кожено яке и ботуши и въоръжени с мрачни отношения и изчисляване на разстояние, Lisbeth, известен още като "момичето с филма татуировка дракон" е името си загадка, по-наложителна, дори от Vanger парцела. Lisbeth прави тази история незабравимо, играе рядко героиня не е лесно, определени или победени. Тя е ритник задник, да, но и ранени, детински, смъртоносни, загубен, лоялни ... и може би символ на беззвучни жените жертви. Lisbeth изглежда е гръмоотвод за женомразец жестокост, както excruciatingly изложени от хищническите си от съда назначен настойник, Bjurman. Жертвата, че отвръща на удара, тя е по-малко една филмова звезда феминистка супергерой от наследствена, който при нападение изглежда като ужасно, както тя е разярен, заговор отмъщение, докато тя е безпомощна. Често само с най-неуловимите тула, Rapace брилянтно съобщава емоции на тема филми rippling под повърхността стоик Lisbeth на - макар и Lisbeth не единствената жена, която страда в ръцете на мъжете в един филм, чието заглавие се превежда като шведските "Мъжете, които мразят жени." Но дълбоко тревожно, понякога огромното сцени на насилие изпотявам целенасочена реализъм (в сравнение с безвъзмездното агресия в много филми Холивуд), един реализъм, че огледала тъп на романа на журналистическа и морална чувствителност - и определено има какво да каже.

Oplev умело горива издържа и атмосфера с жива картина на едно ледено, пуста Hedeby остров с още, Слънчев повърхност, която не отразява тайни и опасност отдолу, и драматични докосва като постигане на обществена активност лицето Хариет, вцепенени в черно-бяла снимка, за да свой ред да търсите в страх я убива. Във филмите крайна сметка, момичето с дракона Татуировка е интелигентен трилър, който филмите не само тръпката, но има съвест и чувство за справедливост (нека наричаме съвест Микаел и справедливост Lisbeth). Той няма нужда или време за експлоатация еротизъм, експлозии епос, или участници със супер-модел изглежда. Това си струва да гледам повече от веднъж.
има пиърсинг сини очи. Джерард Бътлър ясно е наред. И саундтрака на ловец на глави? Най-добрите. Джери Рийд croons "тя получи Goldmine" филмът близо до откриването кредити; ще се подскачащи в мястото си, ако сте фен на Чарли стил Daniels на описателен дрънча. Но самият филм? Защо, това е угнил, просто угнил. Общо кошмар сценарий за самия филм. Вид на общо бедствие по този въпрос, всъщност. filmi

Помещението е видно от плаката, заглавие, и ремаркето. Бътлър е ловец на глави. Анистън е бившата му съпруга. Тя прескача гаранция (и тя е само лице, обвинено в престъпление, защото нещо оживен случи, тя не е убийца или embezzler или нищо) и Бътлър е да я проследим. Но чакайте! Там са по-големи сили по време на работа. Тя има водеща роля по една огромна история - тя е crackerjack репортер - и тя просто трябва да Бътлър * * ДОВЕРИТЕЛЕН си за няколко минути. Но как може? Те се разделили. Тяхната връзка беше изпълнен с предизвикателства ярост! Най-добрата част за всяка романтична връзка комедия някога е как всичко е прозрачно. Тя не е като двойка не е добра за всеки друг. Те са, разбира се. Ако само те могат както я видят! И ние имам само два часа, за да видим дали те могат да преодолеят своите ясно скалъпен отвращение един от друг!

Но обратно на това, което казах на "угнил" ъгъл. Най-странните филмите част за тази "комедия" е колко малко "комедия" се случва. Там няма никакви големи смее, и там са може би три пъти ще кажеш "кв." или предложите леко непохватен. Няма да лъжа, аз се опитали да черна за няколко минути на филма, за да не се ползват. Изглеждаше така, сякаш авторите помислих, "Е, това е една заплата. Хвърли в удар за частния региони или две и нека да опаковат нещо нагоре." Може би комедия е трябвало да бъде цифрово добавя по-късно, в пост-продукция, или когато те издават ловец на глави в 3-D? Човекът до мен заспа завинаги части на филма. Не на звънене заверка, въпреки че виждате потенциални възможности за търговия, произтичащи:

В ловец на глави: Насладете се на приятна сграда, концесии, и покрив над главата си за филма!

Няма коментари:

Публикуване на коментар